J. Vaľová bude o primátorské kreslo v Humennom bojovať aj na Facebooku

31.10.2010 Humenné

Bratislava 31. októbra (TASR) - Kandidátka na primátora Humenného a poslankyňa Národnej rady SR za Smer-SD Jana Vaľová bude viesť nielen kontaktnú, ale aj internetovú kampaň.
\"Mám aj svoju stránku, a tiež Facebook a aj takýmto spôsobom komunikujem s ľuďmi, \" priznala pre TASR Vaľová.

Tvrdí, že dôraz však bude klásť na osobné stretnutia s občanmi. \"Tie sú najdôležitejšie, \" zdôvodnila s tým, že s ľuďmi aj v regióne sa stretáva a pracuje neustále. Okrem toho vydáva predvolebný časopis a letákové predvolebné noviny. Ľuďom sa bude prihovárať aj z niekoľkých billboardov.

Vaľová zatiaľ nevie povedať, koľko ju predvolebné aktivity budú presne stáť. \"Ale určite to nebude veľa, pretože budem mať len nejaké štyri billboardy a potom tie noviny a letáky, \" doplnila.

Boj o kreslo bude v Humennom zvádzať Vaľová s ďalšími štyrmi kandidátmi. Získať ho chce ako nezávislý kandidát aj súčasný prvý muž mesta Vladimír Kostilník. Nezávislými kandidátmi sú aj stavebný inžinier Andrej Lopata a učiteľka v materskej škole Viera Čurková. Piatym uchádzačom je nominant strany Náš kraj, stavebný inžinier Milan Mňahončák.

Komunálne voľby sa na Slovensku uskutočnia 27. novembra. Nových starostov a primátorov, ako aj poslancov mestských zastupiteľstiev si budú vyberať obyvatelia takmer 3000 slovenských miest a obcí.
 

Vyberte región